JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Almlöf/Ostella: ”Vinnarna får ett försprång”

En grupp som är intressant i nuläget är E-gruppen där flera lag slåss om platserna i playoff. Täby och Bele Barkarby är två av dessa lag, två lag som möts ikväll. Täbys William Almlöf och Barkarbys Anton Ostella säger följande inför.

Ni står på samma poäng inför matchen. Hur viktig är just denna fighten?

William: Den här matchen är extremt viktig. Vinnarna av denna match kommer att få ett litet försprång vilket aldrig är fel eftersom att det är så jämt i serien.

Anton: Såklart är matchen otroligt viktig som alla andra matcher, det är vinst som gäller.

Det är otroligt jämnt i er grupp överlag. Något lag som ni tycker har överraskat?

William: Nej inte direkt, det var såhär jag hade förväntat mig att serien skulle se ut, även att det skulle vara väldigt jämnt i toppen men det är så det ska vara då blir det bara roligare och alla matcher är lika viktiga att ta full pott i.

Anton: Nej det är nog inget specifikt lag som har överraskat på mig. Serien ser väl ut så som man tänkt sig. De finns några lag i toppen som slåss om en första plats.

Andra gången ni möter varandra denna säsongen. Vad för typ av match förväntar ni er?

William: Tyvärr var jag sjuk i första mötet och missade därför matchen. Jag förväntar mig en väldigt fartfylld match med mycket chanser och mål åt båda hållen. Jag vet att det kommer att bli en väldigt tuff match, försvaret kommer att vara väldigt disciplinerat åt båda hållen samtidigt som det kommer att gå undan i kontringsspelet men även väldigt etablerade anfall med mycket och snabbt bollrull.

Anton: Första mötet var jag skadad, men var närvarande och såg matchen. Självklart vet jag att det kommer bli i en intensiv och hård match. Det är också dom matcherna som är roligast att spela. Eftersom att det är två riktigt duktiga lag så kommer viljan att avgöra matchen.

Vad i just ert spel är det som gör att ni tar tre poäng?

William: Om man ser till min individuella prestation så är det farten i anfallsspelet som kommer att bidra till vår favör, jag ska även göra mycket poäng både mål och assist. Man kan inte vinna matcher själv i en lagsport och jag vet att mitt lag kommer ge allt för att vinna och ta hem de tre viktiga poängen som behövs för att gå vidare.

Anton: Vi är ett av lagen i serien som gjort flest mål och det är p.g.a. att vi är väldigt samspelade allihop och vi har bra uppspel. Vi ger aldrig upp och viker inte ned oss om det går dåligt. Vi har många duktiga individer som lätt kan avgöra en sådan tuff match som mot Täby. Vi alla vet att dessa 3 poäng är sjukt viktiga så vi kommer göra allt för att vinna.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar