JAS-bloggen
Intervjuer

Warberg söker revansch – men: ”De är favoriter”

Warberg har ikväll en tuff uppgift på schemat, när man åker ett par mil norrut och möter Lindås. Ett toppmöte i just den gruppen där lagen placerar sig som etta och tvåa.

För Warbergs del så har man fem raka vinster i JAS, mot bland annat Lindome och Mölndal/Frölunda. – Vår form just nu är helt okej, vi börjar hitta varandra ute på planen mer och mer för varje dag som går, säger Warbergs Philip Rune Qvil till bloggen.

Lindås har man nu haft i gruppen under ett par år och det är knappast någon nyhet, det man kommer ställas mot ikväll. – Just precis! Vi ställs mot det laget som ligger bland favoriterna för att ta hem JAS, vilket gör att detta är en av de tuffaste matcherna vi har denna säsong.

Detta är säsongens andra möte. Det första som även var premiären i gruppen, den förlorade man med hela 9-2 sin hemmaplan i Varberg. Vad behöver man förbättra? – Inställningen helt klart, tycker inte vi är tillräckligt taggade inför den matchen. Sen behöver vi förbättra rörelsen för att göra det lättare för oss, samt att göra det svårare för Lindås.

Inför matchen så är det sex poäng upp till Göteborgslaget för blåklädda Warberg. Neråt så är det fem poäng till Pixbo, som dock har en match mindre spelad. – Vi tänker bjuda upp Lindås på dans, vi vill komma hem till Varberg med 3 pinnar och med hårt slit och noggrannhet i 60 minuter så tror vi att vi kan ta med oss en vinst hem. Vid en förlust tror vi fortfarande på ett avancemang från gruppen, men vi tar en match i taget och så får de sluta som det slutar!

Är Lindås favoriter i denna match enligt dig?

– Lindås är självfallet favoriter i denna match! Obesegrade och en 9-2 vinst mot oss senast gör att de är favoriter.

Är det någon gubbe i ert lag som du tror kan få en extra viktig roll i just denna matchen?

– Pontus Reinholdsson! En go gubbe med näsa för målet.

30030226075_f66a656ea9_z

Ikväll står Lindås som hemmalag mot Warberg. Foto: Helmuth Subiabre. 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar