JAS-bloggen
Intervjuer

Tuff uppgift stundar: ”De har säkert en hel del bollinnehav”

Skellefteå IBS står inför en tuff uppgift under morgondagen när man tar emot RIG Umeå på hemmaplan i en haltande tabellen för just Skellefteås del.

Inför matchen så är det dock ettan som möter jumbon om man ser till tabellen och RIG är obesegrade hittills. – Vi har ju bara hunnit spela tre matcher och även så har vi haft en del otur med studsarna så tycker känslan är helt okej och allt kan hända, säger Skellefteås Hugo Karinen till bloggen.

Detta är första gången av två som Skellefteå möter just RIG i detta gruppspel, men matchbilden är klar. – Väldigt hög fart som alltid i JAS och säkert en hel del bollinnehav på RIG, men vi ska göra vårt bästa för att stoppa det.

Vad kommer bli prio för er i just den här matchen?

– Så länge vi sätter vårt försvarspel och att vi alltid är på rätt sida så kommer anfallet att lösa sig.

Skellefteå har alltså bara hunnit spela tre matcher, där de flesta andra lagen har hunnit med fem. På de tre matcherna har man en seger och två förluster. Missvisande? – Ja vi har haft lite bortfall av spelare och så, men jag är riktigt säker på att poängen kommer att börja trilla in nu kommande tiden.

Är det någon gubbe som du tror kommer sticka ut lite extra för er del?

– Jag tror nog att Max Granlund kommer vara riktigt het i denna match för han brukar ha en förmåga att reta upp en eller annan motspelare och även hänga en den fina kassar.

Vem i motståndarlaget behöver ni ha koll på?

– Lukas Sjöblom har sett het ut under säsongsinledningen men vi behöver se upp med alla för dom har ett jämnt lag.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar