JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Dalenberg/Hermansson: ”Han gör ett självmål”

Imorgon ställs Tygriket mot Rydboholm, två lag hemmahörandes i Västra Götalands distrikt som mött varandra under många år. En match med derbykaraktär där Tygrikets Gustav Dalenberg och Rydboholms Hugo Hermansson säger följande inför.

En match som många säkerligen ser som ett derby. Hur mycket derbykänsla är det över matchen för er?

Gustav:Enormt stor derby känsla. Vi har mycket hatkärlek mot varandra och det blir oftast jämna matcher, men troligtvis inte i morgon ;).

Hugo: Klart att de är riktigt stor derbykänsla med tanke på att vi alltid har varit rivaler och alltid har haft väldigt jämna matcher mot varandra med mycket hets. Men nu känns de som vi är starka så imorgon går vi för tre pinnar för att få med oss hem till den blå borgen.

Ni har sex poäng vardera inför matchen. Hur nöjda är ni med er inledning?

Gustav: Vi är nöjda med spelet, men inte med resultatet. Det har inte gått med oss resultatmässigt!

Hugo: Angående att vi har 6 poäng känns väl sådär med tanke på att vi har slarvat någon match och haft lite oflyt någon match. Annars så har vi spelat väldigt bra bara att vi inte riktigt lyckats få med oss tre poäng ur alla matcher.

Vad är det som kommer avgöra matchen om ni får gissa?

Gustav: Vår lag moral, vi kommer köra över dom!

Hugo: Det som kommer avgöra matchen imorgon tror jag är vinnarskallarna i dom flesta i laget.

Vem kliver fram och blir matchvinnare?

Gustav: Mertala (Alexander) gör ett självmål haha.

Hugo: Den som kliver fram och blir matchvinnare i matchen imorgon är helt klart våran egen anakonda (Axel Malmgren) som kliver fram och gör många poäng samt väldigt avgörande mål i slutet av matchen för att stänga den.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar