JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Gustavsson/Johansson: ”Han får nog göra mer än tre mål”

Två lag som gått bra i D-gruppen är Salem samt Tullinge, som återfinns bland topp fyra efter de första spelade omgångarna. Nu står Salem som hemmalag mot just Tullinge under onsdagskvällen där Salem kan rycka något i toppen vid seger. Såhär säger Patrik Gustavsson och Leo Johansson inför matchen.

Obesegrade efter fyra spelade matcher. Var det något som kändes väntat på förhand?

Patrik: Nej verkligen inte. Vi har tagit en match i tagen och då har det bara rullat på.

Leo: Ja det skulle jag väl säga. Vi är inte det laget som är favorittippat på förhand och det är något som gynnar oss. Vi har tro på oss själva och har en ”go” känsla i truppen. Vi är ett lag att räkna med. Sen har vi roligt, men framförallt kul!

Vilken match hittills är ni mest nöjd med och varför?

Patrik: Vi är mest nöjda med första matchen mot Torshälla, vi rullade boll bra och fick till vårt snabba spel med bra fart både boll åh spelare. Även fast vi vann med stora siffror i matcherna mot AIK och Telge så vi lirade absolut inte vår bästa innebandy.

Leo: Jag måste ändå säga matchen mot Huddinge, det är som ett slags derby. Vi har alltid varit stora konkurrenter, att sedan då vinna med 8-5 gav oss verkligen en bra grund för den här JAS-säsongen.

Just i den här matchen, vad behöver ni se upp med hos era motståndare, vad är dem bra på?

Patrik: Vi får se upp med att inte tappa boll på farliga ställen så att dom kan kontra på oss, det kan bli väldigt farligt. Annars så vet ja faktiskt inte. Dom är väldigt stora och det är en stor fördel för dom. Men det kan vi lösa!

Leo: Nu mot Salem så vet vi att dem är det spelförande laget. Vi måste jobba hårt i försvarsspelet och se upp för deras snabba uppspel, men annars är det väl inget speciellt med dem! Annars handlar mycket om oss själva och vår inställning till den här matchen. Det handlar om att inte fokusera för mycket på dem utan att fokuset ska ligga på oss själva och vad vi kan göra för att vinna.

Vad kommer avgöra matchen i slutändan?

Patrik: Matchen kommer avgöras i PP. Det laget som drar på sig minst utvisningar vinner. Leo får nog göra mer än tre mål för att dom ska vinna för vi har många spelare som kan göra poäng och en ruggit bra målvakt.

Leo: Det som kommer avgöra den här matchen är vilka som släpper in minst mål bakåt och är hetast framåt. Om jag hänger tre så vinner vi!

6348803

Kan Salem fortsätta ta segrar och rycka i toppen? Foto: Christin Holm.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar