JAS-bloggen
Intervjuer

Storpublik i derbyt: ”En sevärd match för de som kollade”

En späckad helg för Rasbo är avverkad i E-gruppen, där man hunnit med två matcher i Juniorallsvenskan, under både fredagen samt söndagen.

I fredags inledde man på bortaplan mot Sirius i IFU arena. Där spelade man tillslut 5-5 och fick dela på poängen. – Vi visste att de skulle bli en väldigt tuff match mot Sirius därför var vi nöjda med ett oavgjort, säger Rasbos Daniel Wakander till bloggen.

Värt att uppmärksamma är den fina publiksiffran – hela 493 personer hade letat sig in i hallen, en häftig siffra i dessa sammanhang vilket Sirius har lyckats med förut. – Det var kul att det var så mycket publik och bra drag på läktaren, antar att de var en sevärd match för de som kollade.

Och under gårdagen så tog man emot FBC Uppsala hemma. En späckad helg med andra ord. – Även om det blir mycket åkandes så är de alltid kul med två matcher på samma helg.

FBC Uppsala är ett nytt lag inför den här säsongen som inför matchen mot Rasbo, hade förlorat sina fyra inledande matcher. – Vi visste att dom hade ett något sämre försvar än Sirius som vi mötte tidigare därför satte vi press på dom från start vilket ledde till utdelning, vi visste att om vi spelar som vi ska så kommer vi att vinna matchen.

Och det blev även en femte förlust. Rasbo vann tillslut med 5-2 hemma i svårspelade Hall 2000. – Vi är helt klart det bättre laget i match men det var svårt att spela vårt spel när den ställer upp på ett väldigt defensivt sätt. Självklart är jag nöjd när det blir vinst!

Efter fem spelade matcher så leder nu Rasbo gruppen, tätt före Bele Barkarby och Sirius som båda två är en poäng efter. – Gruppen är som jag väntat och hittills har de gått bra då vi fortfarande inte har förlorat en ändå match, vi är nöjda med hur de har gått hittills!

12122446_909189502468176_855192104786223382_n

Sirius och Rasbo känner nu till varandra väl efter att man för andra året i rad, ingår i samma JAS-grupp. Foto: Eva Ohlström.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar