JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Linnes/Rönnkvist: ”Mycket trashtalk denna match”

Herrarnas D-grupp är redan nu i ett spännande stadie då lagen har kryssat vid flertalet tillfällen och lagen i toppen har slagit varandra i en viss utsträckning. Imorgon stundar en nyckelmatch när Farsta tar emot Huddinge på hemmaplan, två lag som vill vara med och slåss om slutspelet. Hannes Linnes och Filip Rönnkvist säger följande inför matchen.

Vad tycker ni om er inledning efter de tre första matcherna?

Hannes: I de tre första inledande matcherna tycker jag själv inte att vi har kommit upp i nivå som vi ska och borde göra. Vi har haft problem med att sätta våra chanser, så det ska vi försöka förbättra till den här matchen.

Filip: Våran inledning av den här JAS säsongen har vi inte riktigt kommit upp i den nivån som vi kan spela på men nu har vi vunnit två matcher i rad och har en skön känsla i laget inför matchen mot Farsta.

Laget ni ställs mot nu är ingen ny bekantskap direkt. Vad förväntar ni er av era motståndare?

Hannes: Vi har mött Huddinge många gånger så vi har hyfsat bra koll på dom. Jag förväntar mig som vanligt en tuff match med mycket närkamper, bra lir och mycket trashtalk denna match.

Filip: Vi förväntar oss en tuff match som de brukar vara mot Farsta, båda lagen har många bra spelare som kan avgöra matchen.

Sett till inledningen och historien. Finns det något lag som ska gälla som favorit här?

Hannes: Jag skulle inte se nått av lagen som favoriter. Båda lagen vill till slutspel och ska ditt enligt mig. Det lag som har bäst inställning vinner denna match.

Filip: Det är två bra lag som båda vill till slutspel, båda lagen går in med samma förutsättningar och tror de lag som har bäst dagsform kommer vinna.

Vem kommer gilla den här matchen lite extra och vara het?

Hannes: Det finns många heta spelare i båda lagen som kan göra det lilla extra. De jag tror kommer gilla den här matchen är Viktor Edstrand och William Köhler.

Filip: Tror att några heta lirare i matchen kommer vara Jesper Nylunda, Linus Hellqvist och från Farsta, Pontus Sjöström.

dsc_0696

Farsta som vid seger går förbi Huddinge i tabellen. Foto: Tomas Brogärd. 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar