JAS-bloggen
Intervjuer

Siktar på andra raka: ”Vi måste vara med från start”

På förhand känns I-gruppen som en relativt öppen sådan där flertalet lag säkerligen vill vara med i toppskiktet och slåss som slutspelet. Ett av lagen är FBC Aspen/Floda IBK, alltså Lerum/Floda.

Den första matchen i gruppen vann man med klara 9-2 på hemmaplan mot Kärra IBK som är en ny bekantskap denna säsongen. – Jag tycker att det såg bra ut större delen av matchen, finns såklart vissa små saker som vi behöver jobba på. Men bra för att vara första matchen av säsongen, säger Petter Helsén, lagkapten i FBC Aspen/Floda IBK till bloggen.

Nu möter man Lockerud Mariestad i den andra omgången, ett lag som man mötte vid två tillfällen förra året. – Kommer ihåg att det var jämna och bra matche, men att vi dock förlorade båda med ett eller två mål.

Nu får man alltså chansen att ta tre poäng och för Lockeruds del så är det första matchen i detta års upplaga av gruppspelet. – Vi måste fokusera på vårt eget spel, styra matchen och inte göra några slarvfel, vi måste vara med från start och vara på tårna hela matchen.

På förhand har bloggen haft FBC Aspen/Floda IBK, men även Lockerud som två av lagen som kan göra upp i toppen. När Partille besegrades av Stenungssund, så öppnades gruppen upp ännu mer. – Tror det kommer vara ganska likt förra årets tabell, men dock jämnare poäng mellan varje lag. Det kommer bli tuffare varje match än vad det var förra året eftersom många lag ser annorlunda ut.

Vem i ert lag kommer vara lite extra het under onsdagskvällen?

– Hela laget kommer prestera bra tror jag men en spelare som jag tror kommer vara extra het är Anton Hansén som lär vara sugen på revansch från förra säsongen.

Vad slutar matchen?

– Tror det kommer bli en bra match och mycket mål, dock att vi kommer dra det längsta strået och vinna med 6-4.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar