JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från fredagens HJ-matcher

Lite korta kommentarer från fredagens matcher följer nedan. Linköping FBC inledde starkt och vann stort på bortaplan mot Bergs trots en tunn laguppställning. I B-gruppen så kunde Rasbo och Sirius inkassera tre poäng vardera efter segrar mot Bro samt Åkersberga, två jämna matcher sett till resultaten. Såhär säger spelarna i efterhand!

Oskar Hovlund, FBC Linköping: Matchen började väl lite segt till en början, men det kändes faktiskt redan när vi gjorde 1-0 att vi hade kontroll över matchen. Även fast vi vann med 13-0 så ska det sägas att bergs målvakt, Viktor Ljunggren gjorde en riktigt bra match med många bra räddningar, men om man ska sammanfatta själva matchen så tycker jag att vi hade kontroll hela matchen, finns väl inte mer att säga vi hade bollen ungefär 90% av matchen medan Berg försökte kontra men det kändes som dem aldrig fick chansen.

Philip Bohlin, Rasbo IK: Jag tycker vi började matchen på ett bra sätt. Vi förde spelet första halvan av matchen och skapade ett antal lägen, men deras keeper storspelade. Nästa halvan av matchen börjar vi slappna av och bjuda in dem i spelet. Vilket dem tar vara på genom att göra fyra påsar. Vi blir lite chockade, men vi lyckas styra upp situationen till vinst med onödig dramatik.

Andreas Lundell, IK Sirius IBK: Två lag som spelade bra försvarsspel och därför blev det inte många farliga chanser. Det var mycket rullande utanför motståndarna från båda lagen och anfallen avslutades ofta med ett skott utifrån. Det riktigt farliga lägena kom ofta efter slarv eller bra inviduella prestationer, deras 2-2 mål idag är ett bra exempel där deras målskytt gjorde allt på egen hand. Jag tycker det var två jämna lag de första två perioderna och det visade även resultatet men i sista tycker jag vi är vassare o skapar bättre lägen som vi även sätter dit. Jag tycker vi vinner rättvist tillslut över tre perioder.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar