JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Westerdahl/Granlöf: ”Båda lagen krigar tills klockan ringer”

Ikväll drog Juniorallsvenskan igång, äntligen! Redan imorgon vankas det tuff fight i F-gruppen när KFUM Norrköping tar emot Nykvarns IF, två lag som förväntas att finnas i toppen av gruppen. Såhär säger Casper Westerdahl och Gustav Granlöf inför fighten.

Premiärmatch i JAS, tror ni att det kommer märkas på något extra sätt?

Casper: Det är alltid skönt att få en bra start vilket jag är säker på att båda lagen vill ha i den här matchen. Utöver det så tror jag inte att det kommer märkas speciellt mycket.

Gustav: JAS premiär är alltid kul ,men jag tror de inte spelar nån betydelse om det är JAS premiär eller mitt i säsongen lika viktig match ändå.

Det är två förväntade topplag som ställs mot varandra. Hur kommer det märkas på planen?

Casper: Jag tror att den här matchen kommer att bli väldigt jämn hela vägen in till slutsignalen. Både vi och Nykvarn är spelskickliga lag så jag tror att matchen kommer bli väldigt sevärd.

Gustav: Båda lagen kommer kriga tills klockan ringer, såg bara förra JAS säsongen när vi avgjorde med en sekund kvar mot dom, så det gäller att vara på tårna hela tiden.

Ni mötte varandra redan förra säsongen. Vad har era motståndare för styrkor?

Casper: Nykvarn är väldigt duktiga på att skapa farliga målchanser från alla positioner på planen, så vi får se till att vårt försvar sitter och att vi är vakna från start.

Gustav: Norrköpings styrkor är väl deras storlek på spelarna, dom är stora och är mer aggressiva i spelet än oss.

Är det någon i ert lag som kommer vara lite extra het nu när det vankas premiär?

Casper: Jag tror att hela laget kommer vara riktigt taggade till den här matchen, vi vill verkligen gå långt i år och vi ska göra allt för att det ska bli så. Men jag tror att Olle Abrahamsson kommer vara lite extra het.

Gustav: Såklart våra grekiska gudar Kevin och Lucas Rigogiannis, Sebastian Thorberg har varit jävligt bra på träningar den senaste veckan så jag säger nog ”Sebbe”.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar