JAS-bloggen
Listor

Sex namn att hålla på under Novab JAS-cup

I helgen stundar Novab JAS-cup som nu kör för tredje gången om jag inte har helt fel. Sex lag är anmälda i HJ-klassen, där Warberg som vann den förra upplagen säkerligen har tänkt att försvara sitt guld. Nedan så har ett par av tränarna fått säga sitt angående vilka spelare man ska hålla ett extra på under helgen.

Lockerud – Anton Olofsson

Eddie Nissen Sandberg, en stor stark och mycket bra tvåvägsspelare som är väletablerad både på JAS och division 1 nivå.

Lerum – Tomas Sladky

Det är Petter Helsen. En väldigt hårt arbetande försvarare, fysiskt stark och duktig på att läsa spelet. Förhoppningsvis fortsätter han att utvecklas i samma linje under hela säsongen för att vara fullt redo att spela på seniornivå.

Hovslätt – Alfred Gustavsson

Wille Knuthas. Sveriges bästa 01:a? Borde ligga väldigt bra till iallafall. Oerhört komplett och kommer trots sin unga ålder vara en av de viktigaste i vårt lag!

Borås – Joel Bergström

Oscar Jacobsson är en spelare med ett otroligt bra spelsinne och ett lugn som ibland är nervkittlande för en tränare. Oscar spelar oftast back men man kan även använda honom som center. Det vill säga en väldigt allround spelare vilket också bevittnar hans finna spelsinne. Detta kombinerar han med en fin tekning och bra passningsspel. När han sätter fart från backplatsen och med sina långa dragningar är han otroligt svår att ta bollen ifrån. Den gångna säsongen fick han chansen att spela några matcher i div 1 fast det va en stenhård konkurrens på backpositionen. I år kan man även se att han har jobbat en del på sitt skott och kan nu både hota med det och sin fina blick för att friställa en lagkamrat.

Warberg – Jonathan Håkansson

Sebastian Bengtsson är en spelare som har bra fart under fötterna och har ett giftigt avslut. En spelare som gillar att kliva fram i matcherna. Bra ledaregenskaper och har sett riktigt bra ut under träningsmatcherna.

Sebastian Bengtsson är en av Warbergs duktiga unga spelare. Foto: Helmuth Subiabre.

Bloggen tipsar:

Linus Nestorsson är ny i Lockeruds JAS-lag, dit han kommer från Herrestad. Redan förra året spelade Nestorsson JAS och slog då till med 29 poäng på 13 spelade matcher. En mycket sevärd spelare som redan denna säsongen kan bli en nyckelspelare i Lockeruds ”nya” lag där flertalet av spelarna födda 1997 lämnar ett stort tomrum.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar