JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

J-gruppen med Cebastian Perez!

J-gruppen är den näst sista ut, en grupp som innefattar lag från Smålandsområdet och neråt. Den som ger er gruppen är Cebastian Perez som till vardags representerar Vöikers.

Vilka tre lag tror du kommer återfinns i toppen?

Jag tror att kalmarsund kommer att ta första platsen, laget man har är detsamma som förra året då man tog sig ända till IB festen och spelade väldigt bra!

Som tvåa kommer Vöikers IBK tror jag, många sugna spelare och ett par nyförvärv ska kunna ta en 2a plats och få spela slutspel, jämför man med förra året så har vi tappat många stora och viktiga pjäser men samtidigt fyllt på med yngre och bra talanger! Blir spännande!

Trea kommer Westervik ett spännande lag med mycket 99or och bra spelare, kanske kan få det lite kämpigt men borde kunna vara i toppen!

Vilka tre lag kommer återfinns i botten?

I botten tror jag det blir Hovshaga, Vetlanda och Carlscrona.

Vilket lag tror du kommer överraska mest positivt och varför?

Westervik blir nog det lag som kommer att överraska mest, många spelare som är extremt sugna och ett lag med många unga talanger kan bli riktigt bra!

Vilka lag tror du kommer överraska negativt och varför?

Svår fråga men Hovshaga tror jag inte riktigt håller, saknar spets och bredd men vem vet? Vetlanda och Carlscrona vet jag inte så mycket om men det kan bli tufft där med!

Vem vinner poängligan?

Vinnaren av poängligan detta året blir ingen annan än våran egna grabb Felix Göthberg som har haft ett par strålande säsonger och blir bara bättre och bättre!

Är det någon spelare i er grupp som du tror kommer ”slå igenom” och varför?

I Vöikers IBK detta året tror jag att Andre Johannesson kommer slå igenom och hjälpa laget att ta viktiga poäng för att i slutet av säsongen ta sig vidare! Hans snabbhet, räckvidd och skott kommer göra han extremt svårstoppad!

Hur tror du er grupp står sig i kvalité jämfört med övriga?

Har ingen koll på de övriga grupperna men jämför man med förra årets kvalité på gruppen vi var med i så är det nog lite sämre iår.

Vilka vinner JAS, 16/17?

Linköping/Kalmarsund

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar