JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

G-gruppen med Simon Hammarström!

Vi rör oss ytterligare neråt landet och tar oss till Västergötland och Småland bland annat. I denna gruppen finns regerande mästarna Jönköping, men den som besvarar frågorna är Simon Hammarström från Värnamo.

Vilka tre lag tror du kommer återfinns i toppen?

Personligen tycker jag att Jönköping och Fagerhult är de två starkaste lagen som också kommer att göra upp om att vinna gruppen. Därefter tror jag det kan bli ett getingbo med många lag som vill ha tredje platsen.

Vilka tre lag kommer återfinns i botten?

Svårt att säga, rätt många nya lag för min del så svårt att bedöma kvalitén på varje lag. Men med Husqvarnas statistik från förra årets JAS ser det tufft ut iår igen.

Vilket lag tror du kommer överraska mest positivt och varför?

Värnamo IK. 98-kullen är har länge varit Värnamos framtid och ska bli kul att se hur de kan mäta sig mot de etablerade JAS lagen. Finns bra med talang i denna årskullen.

Vilka lag tror du kommer överraska negativt och varför?

Känner lite samma som fråga två. Alla vill vinna och kommer jobbar stenhårt för det. Säger Husqvarna igen.

Vem vinner poängligan?

Tuff fråga, finns många kandidater här. Att det blir en Jönköping eller Fagerhult spelare är inte omöjligt. Men vinnaren kan mycket väl komma från annat håll.

Är det någon spelare i er grupp som du tror kommer ”slå igenom” och varför?

Om någon kommer slå igenom så är det nog någon i ett botten lag, eftersom topplagen har fullt med toppspelare är det svårare att sticka ut.

Hur tror du er grupp står sig i kvalité jämfört med övriga?

Den är bra, Småland är ett bra innebandy distrikt och har alltid varit. Kanske att det är en aning sämre än de tidigare åren. I övrigt en jämn grupp.

Vilka vinner JAS, 16/17?

Många kandidater, Jönköping är alltid en favorit, Lindås är också fantastiskt bra, Farsta är ett riktigt bra lag. Sen får man inte glömma bort RIG, alltid med och hotar om guldet. Finns många lag som vill stå som vinnare av Innebandyfesten!

//Rasmus


JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar