JAS-bloggen
Sammanfattningar

Årets blogg – hedersamt och ärofyllt

Säsongen 15/16 är över för ett tag sedan och många har redan påbörjat bygget och försäsongsträningen inför säsongen 16/17. Bloggen har gått in i lågsäsong, men planeringen inför hösten finns allt med i tankarna.

Extra kul när Innebandymagazinet presenterade årets vinnare i Blogg Awards där bloggen tog hem seger i inte mindre än tre olika kategorier, varav en var de mest prestigefyllda, årets blogg. Att ni läsare röstat och uppskattar bloggen är ett jätteroligt kvitto och ser till att motivationen ökar inför kommande säsong. Riktar ett extremt stort tack till samtliga inblandade under denna säsongen, spelare och ledare som tagit sig tid till att ställa upp på intervjuer och frågor, fotografer som tillåtit mig att använda era bilder och alla er som läst, kommenterat och engagerat er. Tack! Att få avsluta säsongen på detta sättet var extra speciellt.

Blickar fram emot hösten och hoppas på en minst lika trevlig säsong.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar