JAS-bloggen
Intervjuer

Bloggens nya medhjälpare!

Som det tidigare rapporterats så har jag letat efter en medhjälpare till den kommande säsongen, dels för att kunna utveckla, men även för en viss avlastning. Ett par olika innebandytokar nappade direkt och den utvalde blev tillslut Adam Hellström. – Jag är en go kille från norra Stockholm som lirade innebandy i Djurgården IF IBS i allsvenskan under den gångna säsongen, men nu är klar för Rosersbergs IK till hösten. Ser mig själv som en IB-nörd så att hjälpa till med JAS-bloggen var en självklarhet, säger han till bloggen.

Adam har under den gångna säsongen vid ett par tillfällen medverkat på bloggen i olika former och intervjuer. – Jag har läst relativt mycket måste jag säga!

Vad är roligaste att läsa?

– Det roligaste är nog att läsa H2H inför en match, kan vara vilken match som helst, men intressant och veta vad som sägs.

Vad hoppas du kunna bidra med?

– Erfarenhet!

Är det något extra område/ålderskull/lag som du har lite extra koll på?

– Är uppfödd med den uppländska innebandyn så att jag har lite koll inom Uppland går jag inte under stolen med. Senaste säsongen fick jag uppleva Stockholms bandyn och mötte en del yngre lag som kommer att göra upp om guldet antagligen kommande säsong eller näst kommande. Men ett lag jag har lite extra koll på är Nykvarn!

Hellström, den gångna säsongen i Djurgården. Foto: Jesper Jansson / Actionpix.nu

Välkomnar Adam till bloggen och ser fram emot att få ta del av hans kunskaper och intresse! För några veckor fick jag även hem grepplindor från Tenaci, tycker ni borde klicka in och beställa hem någon och testa. Bra grejer!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar