Tuff inledning för Salem/Telge: ”Deras målvakt var duktig”

Det vankades toppmöte redan i första rundan, när JIK smällde samman med Salem/Telge i Fort Knox B-hall. JIK som har en fin tradition, inledde målskyttet tidigt och tog ledningen efter knappa minuten. – Tufft var det nog inte, vi tänkte mest att vi går för nästa mål. Vi fick en bra press efter det men målen saknades, säger Salem/Telges Victor Wettergren till bloggen.

Kort därefter fick Salem/Telge chansen att kvittera i powerplay, men den gången lyckades man inte och inte de två andra gångerna heller. Svag utdelning med andra ord. – . Vi fick inte till det i dom powerplays vi hade, tycker dom boxade upp bra men ett mål skulle vi gjort minst! Förbättringar vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

Salem/Telge fortsatte trycka på även efter paus, men Jonas Wängefors stod för flertalet riktigt starka räddning och höll sitt lag kvar i matchen under ett tag, innan Jacob Larsson kunde pricka in 0-2 från svag vinkel. – Vi hade bra lägen, men deras målvakt var duktig och våra skott skulle varit mer på mål! Förtjänade ett mål tycker jag nog.

Vad kan ni ta med er från den här fighten in till nästa?

Powerplayet kan vi rycka upp oss i, sen lite bättre skott så ser vi till o tar nästa motståndare!