JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från första DJ-rundan

Den första DJ-rundan är avklarad där vi redan tidigt kan se ett lag som verkligen formtoppat, men även ett lag som inte alls fick till det i sin första match. Läs vad spelarna säger här!

Lisa Svarfar, RIG Umeå: Vi började matchen omedveten ofokuserade som gynnade Nacka Wallenstam. I första perioden så tyckte jag att Nacka hade mer uppspel och bra anfall vilket som vi fick försvara oss mot. Men i andra perioden så ändrade vi lite i femmorna som resulterade att det blev mål i sista minuterna. I fortsättningen så måste hitta vårt passningspel igen och bli mer rejäla i närkamperna om vi ska ha en chans till slutspel. Jag måste ändå ge beröm till Nacka som stod upp och kämpade väl!

Sofia Greftén, Pixbo: Matchen började i ett högt tempo och man märkte att båda lagen var riktigt taggade! Men man märkte ganska snabbt att vi var mer fokuserade och att vi satte våra lägen! Stanstad drog på sig några utvisningar som vi utnyttjade till max till detta gjorde vi även 3 mål i boxplay där vi visade vilka som skulle gå vinnande ur denna striden! En riktig go start på helgen men nu fokuserar vi endast framåt!

Isabelle Wennerström, Rönnby: Jag tycker att vi går in med bra inställning och energi redan från start, vilket syntes speciellt i första halvlek. Vi tappade lite i början av andra och Lindome kunde göra två snabba mål, och matchen jämnades ut. Men vi hämtade det upp det ganska snabbt och sedan tyckte jag vi fortsatte ösa på med bra energi, både på plan och från sidan. Vi hade sex olika målskyttar i matchen vilket visar att flera av oss kan kliva fram och avgöra matcherna!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar