JAS-bloggen
Intervjuer

Knäppte favoriterna på näsan efter sekunddrama

För Gamla Stan så stötte man på Djurgården i första matchen, ett topptippat lag, men norrlänningarna hade fokuset på sitt egna. – Våra tankar kretsade kring vårt eget spel och vad vi skulle göra ute på planen. Glädje och mod var det vi fokuserade på framför allt, säger Philip Sandström till bloggen.

Gamla Stan tog ledningen, men sedan svängde det flertalet gånger om i den första perioden, där lagen turades om att ha ledningen. – Det var absolut en jämn match men jag tycker vi var giftigare i vårt anfallsspel och skapade fler chanser.

Man fick chansen i powerplayspelformen, men där hade man ingen utdelning i denna inledande match, en detalj som kan bli viktig i fortsättningen. – Bolltempot var för lågt, då blir det svårt att skapa dom riktigt heta målchanserna. Det är något vi får förbättra till nästa match.

Till sist blev det Gamla Stan som tog de tre poängen efter att just Sandström gjorde sitt andra mål i matchen med enbart nio sekunder kvar att spela. – Vi fick ett frislag i fickan och jag fick stå omarkerad en bit in i banan. Fick ett bra pass av ”Åke” (Anton Åkerlund”,  så jag sköt direkt. ”Hobbe”(Albin Holmberg) gjorde ett bra jobb framför kassan och bollen gick in.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar