JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Hansson/Domberg inför ödesmatchen

Imorgon (idag) så avgörs den tredje rundan i gruppspelet, där Salem/Telge möter RIG. Båda lagen är egentligen piskade att vinna, där Salem/Telge kan klara sig på ett kryss om allt går deras väg i den andra matchen. Pelle Hansson och Oskar Domberg säger följande inför matchen.

Ni har hunnit med att spela två matcher. Vad säger ni om inledningen ni haft?

Pelle: Den första matchen mot Jönköping tycker jag vi inte riktigt är på tårna och sätter inte våra chanser, samtidigt som Jönköping även gör det bra. I andra matchen mot Lillån tycker jag vi bjuder på riktigt go innebandy och kör över dem.

Oskar: Första matchen mot Lillån går inte till historien som våran bästa. Den la vi bakom oss snabbt och börjar ladda för match mot Jönköping. Där visade vi hur vi ska spela. Vi gjorde en otrolig laginsats som tyvärr inte räckte till seger. Vi avslutade dagen på ett bra sätt och har en bra känsla inför imorgon.

Måstematch väntar, där ni båda är i behov av poäng/seger för att nå slutspelet. Hur går tankarna inför och vad vet ni om ert motstånd?

Pelle: Vi ska gå in och spela vårt spel och göra allt för att ta oss vidare till semi. Rig är självklart ett riktigt bra lag med många skickliga spelare!

Oskar: . Vi ska vinna. Inget annat. Salem/Telge är ett erkänt duktigt lag som har många skickliga spelare. Om vi spelar som vi ska tar vi hem det.

Vad kommer ni behöva förbättra och vad blir nycklar för att vinna?

Pelle: Vi förbättrade vårt spel från match 1 till match 2 och ska spinna vidare på det spåret med mer skott samt kallt huvud.

Oskar: Mycket avslut och trafik på kasse. Om vi spelar som ett kollektiv kommer många lag få svårt att slå oss.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar