JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Söderström/Ström: ”Festen inte det uttalade målet”

Huddinge står som hemmalag mot Dalen och det är just denna matchen som skiljer lagen från avancemang till Innebandyfesten. Huddinges Victoria Söderström och Dalens Victoria Ström, säger följande inför.

Endast en match står mellan er och Innebandyfesten. Har Festen varit det uttalade målet?

Victoria Söderström: Vi går alltid in med inställningen att vinna, vi har tagit en match i taget och ser Innebandyfesten som en bonus. Vi har bara fem spelare födda 98 resten 99 & 00 och jag tycker att vi har gjort ett bra jobb.

Victoria Ström: För oss har innebandy festen inte varit de uttalade målet. Vi gick in utan förväntningar, och såg de mer som ett test inför nästa års upplaga, eftersom vår trupp består till största del av 99:or. Men såklart har målet utvecklats under seriens gång, då vi känt att vi helt klart har chans att vara där uppe och kampa om en plats.

Nu ställs ni mot ett långväga motstånd, där jag antar att kunskapen om varandra är relativt begränsad. Vet ni något om motståndet ni möter?

Victoria Söderström: Jag vet inte speciellt mycket om Dalen, det jag vet är att dom kom tvåa i sin serie och givetvis är dom duktiga då, annars har jag ingen aning om hur dem är.

Victoria Ström: Vi vet inprincip ingenting om Huddinge. Vi vet att dem vunnit sin serie och har ett par vassa spelare. Men de är ingenting vi lagt stor kraft på inför. Vi har till mesta del bara utvecklat vårt eget spel och gnuggat detaljer.

Hur tror ni matchbilden kommer se ut och vart vill ni ha den?

Victoria Söderström: Vi vill ha en match med högt tempo och grym innebandy. Det är roligare att spela såna matcher, när det verkligen gäller något, då är det extra kul att spela.

Victoria Ström: Jag tror att matchen kommer att vara en ständig kamp, där det laget som visar mest inställning och vilja kommer dra längsta strået. Det med tanke på att vi aldrig möts förut och är relativt ovetande av varandra. De på tanke med det som står på spel tror jag att de kommer vara en väldigt tuff match!

Vad tror ni att ni har i ert lag, som era motståndare saknar, som kan vara en fördel?

Victoria Söderström: Dels har vi hemmaplan vilket alltid anses som en fördel, annars vet jag inte hur Dalen spelar men vi kommer iallafall att göra vårt allra bästa.

Victoria Ström: Jag tror att vi har en bra ”bas” att vila på, vi är trygga i vårt försvarspel och har spelar med många olika spetsar och kvalitéer, samt en bra keeper. Där vi även har en väldigt bra trupp med bra sammanhållning & vi ställer alltid upp för varandra. Men som sagt allt kan hända, men vi tror på att vi har en lika stor chans som de har.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar