JAS-bloggen
Tippningar

Dessa når Innebandyfesten enligt Twitteromröstningen

För knappt två veckor sedan genomfördes en Twitteromröstning under ett par dagar, där det fanns möjlighet att tippa vilka åtta lag som skulle nå Innebandyfesten. Röstningen pågick under tre dagar och här är lagen som alla tror avancerar.

RIG Umeå – Hagunda IF: 71 % – 29 % (410 röster)

IK Sirius IBK – Gamla Stan IBK: 68 % – 32 % ( 383 röster)

Karlstad IBF Ungdom – Lillån IBK: 58 % – 42 % (286 röster)

Djurgården IF IBS – Linköping FBC: 64 % – 36 % ( 323 röster)

Nykvarns IF – Salem IF/Telge SIBK: 38 % – 62 % ( 342 röster)

Pixbo Wallenstam IBF – Partille IBS: 52  % – 48 % ( 317 röster)

Jönköpings IK – Åstorp/Kvidinge IBS: 41 % – 59 % ( 319 röster)

Kalmarsund Ungdom – Vöikers IBK: 44 % – 56 % (300 röster)

Kommentar: Överlag så är det hemmafördelen som kan ses som ett mönster där många lag har sin fördel, men i dessa tighta matcher har det nog inte alltför stor påverkan. Om vi ser till bloggens samt Wikströms tips så är röstningen mer överens med bloggen, där enbart Karlstad-Lillån skiljer. Om man ser till Wikströms tips så är det matchen mellan Sirius-Gamla Stan som inte stämmer överens, samt Pixbo-Partille, där Wikström tror på en bortaseger.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar