JAS-bloggen
Intervjuer

Oviss match stundar: ”Möter jag Bodenmalm så sitter jag i vägen”

Lindås kom till sist trea i grupp I, vilket betyder att man ställs mot Partille, fjolårets silvermedaljör. – Partille som sagt förra årets silvermedaljör, gruppetta och överlägset bäst mål och poängsnitt i gruppspelet, vi, trea i gruppen så Partille är jättefavoriter, säger Lindåsspelaren Rasmus Lundström till bloggen.

Partille har gått igenom en relativt svag grupp, där Lindås istället har matchats relativt tufft mot lag som Pixbo, Warberg och även Mölndal. Fördel Lindås i det scenariot? – Kanske att Partille inte kommit upp i sin topp eftersom att de inte behövt det. Men det är ett så pass skickligt lag så jag tror inte att det kommer spela någon större roll i denna matchen.

Att Partilles trupp är relativt tunn och matchats hårt är ingen hemlighet och även Lindås, väntas matcha ganska hårt på sina duktigaste spelare. – Ja, två lag med tunna men väldigt skickliga trupper. Båda lagen har spelat på två femmor i stort sett hela gruppspelet så det tror jag att båda löser lika bra.

Vad kommer göra att det är just ni som når nästa runda?

– Att vi spelar som ett lag och att alla vill vinna för varandra, i samband med att vi sätter våra chanser.

I Partille finns bland annat Adam Rydén och Jonathan Bodenmalm, två herrar du känner via NIU. Vem av dom bör hålla ihop benen för att inte riskera en tunnel och vem akta sig för att inte åka över sarg i hörnet? – Möter jag Bodenmalm i sarghörnet så sitter jag i väggen en sekund senare, om Rydén kommer mot mig så spelar det ingen roll vad jag gör, han gör bort mig ändå. Går alltid på noodle finten… Det är jag som ska passa mig för både tunnel och sarghörnet : ).

Återstår att se om Jonathan Bodenmalm kan bjuda på nya tunnlar idag eller om Rasmus Lundström och hans Lindås lyckas få bättre stopp på honom, än vad Pixbo fick. Foto: Roine Bengtsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar