JAS-bloggen
Intervjuer

Vinnarna av Dj-grupp E – Stanstad

Stanstad vann E-gruppen med hela sex poäng, det före Åstorp/Kvidinge. Lagets målvakt, Sanna Stridh, säger följande.

Vad gör att ni tar gruppsegern?

Vi är ett samspelt lag som har spelat tillsammans länge och trivs väldigt bra tillsammans. Det skapar en positiv stämning både på och utanför planen. Laget består även av många bollskickliga spelare. Detta skulle jag säga är de största anledningarna till att vi står som gruppsegrare.

Vilket lag bjöd på tuffast motstånd och varför?

Åstorp Kvidinge var det lag som bjöd på tuffast motstånd under seriens gång. Det är ett lag som är både fysiska, tekniska och som har utvecklats mycket både innan och under säsongen. Deras insatser gav dem också en andraplats i vår grupp.

Något lag som överraskat positivt och varför?

Som jag skrev tidigare har Åstorp varit det tuffaste motståndet och jag tycker även de är det lag som överraskat mest positivt.

Något lag som överraskat negativt och varför?

Serietabellen visar ganska väl hur lagen har lyckats under säsongen. Engelholm har varit det lag som stått för det svagaste motståndet. Det beror nog till stora delar på att de inte satsat på denna serie och därför inte spelat med sitt starkaste lag. De har överraskat negativt då de tidigare visat bättre motstånd.

Vem i ert lag bör man hålla ett extra öga på under slutspelet?

Vi är ett lag med många bra och jämna spelare. Laget hänger inte bara på en spelare utan vi är starka tillsammans. Det finns många som sticker ut på sina sätt och tillsammans blir det en bra kombination. Skulle jag personligen välja ut vår bästa spelare, som andra lag bör akta sig för, skulle jag säga vår poängplockare Anna Nilsson. En skicklig spelare som jobbar hårt över hela planen.

Vilket/vilka lag ser ni som favoriter i ett kommande slutspel?

Pixbo Wallenstam och RIG Umeå är två starka lag som jag ser som favoriter.

Någon spelare i gruppen, som inte spelar i ert lag, som ni tycker överraskat positivt?

Johanna Sandberg, målvakt, nummer 51 i Åstorp Kvidinge. Tycker hon utmärkt sig mycket under denna säsong. En stabil och välplacerad målvakt som utvecklats mycket.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar