JAS-bloggen
Intervjuer

Vinnarna av D-gruppen – Djurgården

D-gruppen utsågs på förhand som en av de tuffaste grupperna, där flertalet starka lag återfanns. Till sist blev det Djurgården som tog hem gruppen och Jack Noaksson, en av lagets backar, säger följande.

Vad gör att ni tar gruppsegern?

Vi tar gruppsegern för att vi har spelat bra när det behövdes och haft stolpe in i viktiga matcher, men tur är något man förtjänar.

Vilket lag bjöd på tuffast motstånd och varför?

Det var flera lag som bjöd på riktigt bra motstånd i vår grupp, bl.a. Farsta, salem/telge och Huddinge. Men framförallt vill jag lyfta fram Huddinge IBS som en bra motståndare. Matchen mot dom var tuff och det small på bra i närkamperna.

Något lag som överraskat positivt och varför?

Flera lag har varit bra i serien. Svårt att säga vilket som överraskat mest positivt då man visste ungefär vad vi kommer att få möta för killar.

Något lag som överraskat negativt och varför?

Det var några lag som man vet kan bättre men jag förstår varför det gick som det gjorde den här säsongen. En del lag spelar med yngre spelare och låter dom få känna på hur det är att spela i JAS för att när deras år väl är där så vet de redan vad som väntar.

Vem i ert lag bör man hålla ett extra öga på under slutspelet?

I slutspelet tror jag man bör hålla ett extra öga på Christoffer Norman. En riktig slitvarg med bra attityd. Jobbar och springer över hela planen och sätter upp spelare med sina fantastiska passningar.

Vilket/vilka lag ser ni som favoriter i ett kommande slutspel?

Jag har inte så bra koll på de andra lagen men har man gått vidare från sin grupp så är man inte ett dåligt lag. Jag tror att vem som helst kan vinna om man går in med rätt inställning.

Någon spelare i gruppen, som inte spelar i ert lag, som ni tycker överraskat positivt?

Jag tycker att Salem har några duktiga killar födda 00. Otroligt snabbtänkta. De hittar fina kombinationer och spelar moget trots sin ålder. Svårt att inte lyfta fram en utav dom.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar