JAS-bloggen
Intervjuer

Vinnarna av H-gruppen – Partille

Vårens silvermedaljör, Partille, levde upp till förväntningarna som gruppfavorit och tog hem H-gruppen före Lockerud med en storstilad målskillnad. Hugo Arvidsson säger följande.

Vad gör att ni tar gruppsegern?

Tycker att vi har en ganska mycket högre kvalité och bredd i truppen jämfört med dom andra lagen i serien samt att vi gör det jobb som krävs varje match oavsett vilka som står på andra sidan.

Vilket lag bjöd på tuffast motstånd och varför?

Kan inte säga så mycket annat än Lockerud, tufft både hemma och borta resultats mässigt. Anledningen är väl att dom har ett par spetsspelare som man får hålla extra koll på.

Något lag som överraskat positivt och varför?

Nja överraskat positivt har väl inget lag i gruppen gjort, dom flesta ligger på den positionen man hade tänkt sig att dom skulle göra.

Något lag som överraskat negativt och varför?

Sävedalen, trodde man skulle hitta dom längre upp i tabellen med tanke på att dom har en helt okej spelartrupp och en riktigt bra målvakt.

Vem i ert lag bör man hålla ett extra öga på under slutspelet?

Adam Rydén, han brukar tända till lagom till slutspelet och hänga ett par baljor i bortre och bjuda på lite fina assister från center positionen.

Vilket/vilka lag ser ni som favoriter i ett kommande slutspel? –

Pixbo är väl en av favoriterna som borde gå långt i ett slutspel, men jag håller nog JIK som största favoriten. Dom levererar när det behövs.

Någon spelare i gruppen, som inte spelar i ert lag, som ni tycker överraskat positivt?

Sävedalens Hugo Widén, visste att han var bra inför säsongen och han har verkligen levt upp till förväntningarna, hade han haft ett lite bättre försvar framför sig skulle det varit jobbigt att få dit bollarna.

Partille kunde i många av sina matcher, vinna relativt komfortabelt. Foto: Roine Bengtsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar