JAS-bloggen
Intervjuer

Vinnarna av I-gruppen – Pixbo

Pixbo kunde även på HJ-sidan, sluta som gruppvinnare i I-gruppen, där man gjorde upp med bland annat Warberg och Lindås i toppen. Lagets målvakt, Alexander Sannerholm, säger följande kring grupp och dess prestationer.

Vad gör att ni tar gruppsegern?

Vi har mycket energi och en bra sammanhållning i laget, där alla är redo att kriga och offra sig för varandra. Det i kombination en härlig mix av spelartyper, där varje spelare drar sitt strå till stacken, tror jag gör att vi nu till sist står som gruppsegrare.

Vilket lag bjöd på tuffast motstånd och varför?

Får nog säga Warberg, då de var det enda laget vi inte lyckades ta en trepoängare ifrån. Ett lag med en hög intensitet och en bred trupp som är jobbiga att möta.

Något lag som överraskat positivt och varför?

Mölndal tyckte jag imponerade på mig. De är ett lag med många fina offensiva kvalitéer och hade de varit i en annan grupp tror jag att de hade kunnat knipa en slutspelsplats.

Något lag som överraskat negativt och varför?

Nej det skulle jag inte påstå!

Vem i ert lag bör man hålla ett extra öga på under slutspelet?

Tycker det är många spelare i laget som förtjänar att uppmärksammas, men om jag bara får nämna en så får det bli Anton Björsander som är i riktigt fin form just nu.

Vilket/vilka lag ser ni som favoriter i ett kommande slutspel?

Inte säker på den frågan, vi försöker mest bara fokusera på oss själva. Men Djurgården tex vet jag är riktigt duktiga. Sedan håller jag även mitt egna lag väldigt högt.

Någon spelare i gruppen, som inte spelar i ert lag, som ni tycker överraskat positivt?

Den före detta Pixbospelaren Eric Hellman, som bytte till Mölndal inför den här säsongen. Där lyckades han mäkta med 42 poäng som resulterade i en tredjeplats i gruppens poängliga, vilket i mina ögon är mycket imponerande.

Rödvitklädda Pixbo ställs mot Lerum i första slutspelsomgången. Foto: Christofer Axelsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar