JAS-bloggen
Intervjuer

Vinnarna av DJ-grupp D – Pixbo

Pixbo är på nytt klara för Innebandyfesten, där man även återfanns i våras. Denna gången avancerade man från D-gruppen. Maryana Stifanos, lagets kapten, säger följande om gruppen.

Vad gör att ni tar gruppsegern?

Vi har många individuella duktiga spelare och ett bollrull som många andra lag strävar efter, vi är duktiga på släppa boll men samtidigt inte fega för att våga göra våra motståndare och utmana.

Vilket lag bjöd på tuffast motstånd och varför?

Det har nog vart Lindome då det har vart väldigt jämna siffror och jämn match när vi mött de, samtidigt har vi i allmänhet alltid haft lite extra svårt med Lindome och deras spelstil.

Något lag som överraskat positivt och varför?

Tycker att Zenith/Surte har överraskat positivt nu efter de slog ihop lagen och spelat hyfsat jämnt mot gruppfavoriterna.

Något lag som överraskat negativt och varför?

Tabellen har vart rättvis, anser inte att något lag har underpresterat faktiskt.

Vem i ert lag bör man hålla ett extra öga på under slutspelet?

Oj svårt, man borde nog hålla ett extra öga på rätt många.. Tycker att Ellen Svensson är en krigare som aldrig ger upp, rightare med ett vasst skott!

Vilket/vilka lag ser ni som favoriter i ett kommande slutspel?

Tror att Rig och Rönnby ses som favoriter, även de har skickliga spelare som man stött på innan som kan avgöra en SM-final.

Någon spelare i gruppen, som inte spelar i ert lag, som ni tycker överraskat positivt?

Ingen som jag är överraskad över men tycker att Backadalens målvakt är duktig, Linn Berntsson. Lirade med henne en annan gång, svårt att göra mål på henne riktigt stabil i buren!

Lindome bjöd på hårt motstånd, men Pixbo blev gruppetta till sist. Foto. Christofer Axelsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar