JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Toivanen/Eldholm – bragd krävs av Hagfors

Klassiska Hagfors som nått slutspelet ett par år i rad, har nu ett tufft utgångsläge inför dagens match, då man behöver vinna mot Lillån och det med åtta bollar. Såhär säger Erik Toivanen och Lukas Eldholm inför matchen.

Inför matchen så är förutsättningarna glasklara. Seger med åtta mål behövs för Hagfors del. Hur förbereder man sig på bästa sätt inför detta scenariot?

Erik: Det är självklart att man förbereder sig för att spela offensivt och ta alla chanser för att ha någon chans att ta igen det här. Samtidigt kan vi spela helt utan press och det gäller att gå ut, ta ett mål i taget och bara köra på.

Lukas: Som vilken match som helst, man ska inte tänka för mycket på vad som står på spel osv men det är klart att det ligger lite i bakhuvudet.

Första matchen slutade 6-6. Hur tror ni att denna match kommer skilja sig om vi ser till matchbilden?

Erik: Den senaste matchen genomför vi mycket bra i två perioder. Lillån har mycket boll men vi stänger ner det mesta och skapar mycket lägen framåt. Det spelet ska vi ha med oss men vi kommer att behöva mycket mål och matchbilden kommer nog speglas av förutsättningarna.

Lukas: Skillnaden denna gång är ju att det är den absolut sista chansen att ta sig till slutspel vilket jag tror att båda lagen är otroligt sugna på. Så matchen bilden kommer speglas av hur förutsättningarna är innan matchen.

Vad kommer krävas om ni ska ta den sista slutspelsplatsen?

Erik: För vår del gäller det att gå för det. Jobba stenhårt och ta alla chanser vi får. Lillån är ett bra lag och våran uppgift är mycket tuff men så länge det finns en chans kommer vi ge allt för att ta den!

Lukas: Hårt jobb, när vi spela senast så låg vi under med en fyra bollar innan vi började spela innebandy det får inte hända denna gång. Men det kommer bli tufft för det är alltid tuffa matcher mot Hagfors.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar