JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Lundell/Holmquist – publikrekord väntas

Publikrekord väntas under söndagen när Sirius tar emot Hagunda på hemmaplan och där man behöver en seger för att gå upp i topp. Andreas Lundell och Robin Holmquist säger följande inför matchen.

En direkt avgörande fight. Mycket folk förväntas vara på plats. Nervöst att spela inför en förväntad storpublik?

Andreas: Jag hoppas verkligen på mycket folk för då är det som roligast att lira. Kommer bli en riktigt het match eftersom det står mycket på spel. Man kommer vara lite nervös innan matchen men när den väl är igång så kommer man släppa allt och bara köra.

Robin: Det är alltid kul att spela inför mycket folk och jag tror att de flesta av spelarna kommer njuta av att vara på planen. Jag tycker inte folk ska tveka på att komma, ett underhållande sätt att avsluta veckan.

Tre poäng behövs för er i Sirius. Kommer matchbilden spegla vilket lag som behöver gå för segern?

Hagunda kommer också försöka gå för segern men det kommer troligtvis vara vi som kommer få styra matchen. Det kommer vara två lag som båda vill vinna matchen såklart.Andreas:

Robin: Även om vi i Hagunda går vidare på ett oavgjort resultat så vet jag inte någon, varken i vårt lag eller något annat som inte går in för att vinna matcher.

Ni har under hösten avverkat flertalet derbyn. Är detta matchen med mest rivalitet, eller vilken har varit det?

Andreas: Alla derbyn är speciella men detta är inte bara ett derby utan också en seriefinal så denna matchen kommer betyda mest.

Robin: Mest rivalitet eller inte, det här är den match som kommer att ha betytt mest av derbyna när man kollar tillbaka på tabellen nästa vecka.

Man brukar prata om typiska matchvinnare, vilket kan behövas i en sådan här match. Vem axlar rollen i erat lag?

Andreas: Vi har många som älskar att avgöra matcher och väldigt många som gärna skulle vilja avgöra denna match. Vi kommer jobba hårt för varandra och sen spelar det mindre roll vem som avgör för vi ska försöka vinna matchen tillsammans.

Robin: Vi har många matchvinnare, jag har svårt att se att vi inte har flera som steppar upp idag!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar