JAS-bloggen
Intervjuer

Oviss avslutning för Warberg: ”Känner lite press”

Warberg beger sig till Mölndal för att spela sin sista match i I-gruppen, där man inför är klara för slutspel, men beroende på matchens resultat, samt hur Lindås avslutar i sin match, så kan man hamna på någon av de tre topplaceringarna.  En viss press med andra ord i den jämna gruppen. – Jo men man känner lite press inför sista matchen, man vill ju ha ett så bra utgångsläge som möjligt för slutspelet. Det är klart det är skoj att det är såhär jämt in i sista omgången, det är så det ska vara i en sport. Alla matcher ska vara lika viktiga och det blir det ju nu när allt kommer avgöras i sista omgången, säger Warbergs Sebastian Bengtsson till bloggen.

Om man ska gå förbi Pixbo som toppar gruppen, så krävs det seger och det med sju bollar. Ett scenario som Warberg har koll på. – Jo vi har diskuterat lite över att vi måste vinna med sju bollar, men det viktigaste är ju ändå att vi tar tre poäng. Sen hur långt det leder får vi se när klockan står på 20 i tredje perioden.

Mölndal är ett relativt målglatt gäng, precis som Warberg och första matchen lagen emellan slutade med 16 gjorda mål. – Jag förväntar mig att vi kommer äga mycket boll och rulla runt bra, och att Mölndal mest kommer att gå på konteringar. Så något vi får tänka på är att vi minimera våra misstag i passningsspelet osv, som jag minns av Mölndal i första matchen var dem väldigt kontringsstarka. Så det får vi se upp för.

Nu när ni har lite mer att spela för, än vad Mölndal har. Tror du det kommer speglas något i matchbilden?

– Nej det tror jag inte, jag tror båda lagen kommer gå in för att göra en riktigt bra match och göra allt för att få med sig tre poäng.

Seger och vinst med sju bollar, så säkrar Warberg platsen som etta i gruppen. Foto: Helmuth Subiabre

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar