JAS-bloggen
Intervjuer

Hagfors kan missa slutspelet: ”Hade självklart blivit besvikna”

Hagfors har de senaste omgångarna visat upp en fin form, där man slagit lag som Kristinehamn och Arboga, men även meriterat motstånd som Rönnby och Karlstad. Nu väntar Västerås på bortaplan i en avgörande fight. – Vi har ju sett att Västerås har trappat upp sig sen sist. Vi har självklart inställningen för att vinna eftersom att det är vinna eller försvinna, men under matchen så kommer att fokusera på det som vi ska göra för att vinna, säger Hagforstjejen Hanna Larsson till bloggen.

Som Larsson nämner, så har även Västerås visat en riktigt fin form och slagit bland annat Karlstad på bortaplan. Att man har diskuterat Västerås, det kan Larsson bekräfta. –  Lite om deras senaste resultat och lite hur deras spel fungerar. Samt att vi inte ska underskatta dom med tanke på att vi vann förra gången vi mötte dom vilket lätt kan hända. Vi ska inte gå in och tro att det blir en lätt match då Västerås vunnit tre matcher och en oavgjord de fyra senaste matcherna.

Vad blir nycklar i ert eget spel om ni ska ha tre poäng?

– Att vi inte ska gå in och stressa upp oss och tänka för mycket på att det är en viktig match. Utan vi ska gå in och ta det lugnt och spela vårt spel så kommer det nog att gå bra.

Om ni nu skulle missa slutspelet, hur stort ”misslyckande” skulle det egentligen vara för er?

– Vi vill ju försvara våran titel och jag tycker att vi är ett såpass starkt lag att vi ska kunna ta oss dit. Vi kommer ju självklart bli väldigt besvikna om vi inte tar oss till Innebandyfesten eftersom att det är ju det vi strävar efter.

Ett lika fokuserat Hagforslag kan vi nog räkna med imorgon. Foto: Christofer Axelsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar