JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Sandsjoe/Dybner: ”Hoppas det tillåts tufft spel”

Om lite drygt två timmar så tar Helsingborg emot Skurup hemma i arenan, där hemmalaget går för att försvara sin gruppledning i J-gruppen. Helsingborgs Jonathan Sandsjoe och Skurups Jonathan Dybner säger följande inför fighten.

Lite olika scenarion inför. Ni i Skurup klara som grupptrea, där ni i Helsinborg slåss för att behålla förstaplatsen. Hur går tankarna inför fighten?

Jonathan S: En tuff match mot ett bra lag som dessutom har fått in flera spelare från Höllviken. Målet är självklart att behålla förstaplatsen och skaffa oss en bra känsla inför slutspelet!

Jonathan D: Vi är nöjda med vår placering just nu, matchen gäller inte så mycket för oss men FCH går för att vinna JAS J. Tunn trupp till denna match från vår sida så det får gå som de går. Givetvis går vi för vinst.

Alltid viktigt att få med sig en skön känsla in i slutspelet. Hur mycket har ni börjat titta på slutspelet och dess utformning redan nu?

Jonathan S: Vi har väl kollat litegrann på eventuella motståndare men huvudprioriteringen har varit att plocka tre poäng i morgondagens match innan vi kan lägga allt fokus på slutspelet.

Jonathan D: Alltid skönt att ta med sig en vinst i slutspelet, klart vi har börjat titta på motstånd och så men det är inte klart vem vi ska möta än så vi lägger inte jättestort fokus på det just nu.

De som kommer till arenan för att se fighten. Vad kan de förvänta sig?

Jonathan S: De kan förvänta sig en bra match mellan två spelskickliga lag, där domarna förhoppningsvis kommer att tillåta ett ganska tufft spel.

Jonathan D: Publiken som tar sig till Helsingborg arena kan vänta sig en fight mellan två bra lag. Hårda närkamper och ett snabbt spel. Kanske ett lite mer defensivt Skurup då vi är lite folk till denna match. Men vi har vunnit förr med en tunn trupp. Så det kan bli en spännande match!

Ställning 4-4, en minut kvar. Vem avgör?

Jonathan S: Axel ”GWG” Magnusson med ett stenhårt skott i bortre krysset!

Jonathan D: Gustav Franzon avgör på straff!

Sandsjoe hoppas på tufft spel i dagens fight: Foto: Jonas Kihlman.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar