JAS-bloggen
Intervjuer

Dalen i bra utgångsläge inför returen: ”Har en bra känsla”

Damernas A-grupp är, som bloggen varit inne på tidigare, speciell, då man efter avklarat gruppspel, spelar playoffrundor. För Dalens del så vann man första playoffmatchen mot Gullänget-Kroksta med 6-2 och nu väntar returen. – Det är klart att resultatet från förra matchen gör att vi har med oss en bra känsla inför matchen ikväll och det tror jag att vi har en stor fördel av. Tidigare har vi haft en del problem med Gullängets sätt att spela, men förra veckan så fungerade matchplanen verkligen och om vi följer den lika bra idag så tror jag att vi har väldigt stor chans ikväll, säger Dalens Maja Sund till bloggen.

Dalen har därmed en klar fördel inför kvällen, men att man tänker spela på någon ledning eller liknande, är inte aktuellt. – Nej vi kommer fokusera mer på prestationen än på resultatet och fortsätta spela vårt spel och göra en så bra match som möjligt.

Vad hoppas du att ni kan visa upp i spelet, som ni kan ha användning för om ni skulle kvalificera er till nästa steg?

– Vi ska jobba hela laget tillsammans och hålla hög energi matchen igenom oavsett resultat.

Vad blir nycklar att tänka på för att inte ge Kroksta några lägen att ta ikapp er ledning?

–  Vi ska hålla ett tätt försvar och försöka göra så lite misstag som möjligt så vi inte bjuder dem på några gratis chanser. Men framförallt så ska vi som sagt hålla uppe energin matchen igenom.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar