JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Sjöström/Hansson: ”Ett lag vi vill och bör slå”

I och med att Djurgården slog Huddinge under måndagskvällen så är även Salem/Telge, samt Farsta klara för slutspel. Ikväll ställs just dessa två mot varandra där man gör upp om vilka platser man ska sluta på. Pontus Sjöström och Pelle Hansson säger följande inför fighten.

Slutspelet är redan säkrat i och med Huddinges senaste förlust. Ändrar det något kring matchens förutsättningar inför för egen del?

Pontus: Nej. I Farsta så spelar vi alltid för att vinna och just Salem är ett lag vi alltid vill och bör slå oavsett förutsättningar.

Pelle: Nej, det är inget som påverkar förutsättningarna. Vi kommer som vanligt att gå för vinst och ska kriga för att ta poäng.

Den första matchen er emellan slutade med 4-3 seger för Salem/Telge. Vad minns ni av den fighten?

Pontus: Det var en tight och välspelad kamp där båda lagen blandade och gav. Bittert att släppa in deras avgörande med 40 kvar men så är innebandyn.

Pelle: Första matchen mot Farsta var en tight match med högt tempo där Farsta till mesta dels gick på kontringar på våra misstag med sin 2-2-1:a. Men där vi tillsist vann matchen efter att Albin smällt dit bollen på volley i sista minuten!

Ni båda tillhör en av lagens offensiva pjäser. Vad hoppas ni kunna bidra med just i denna matchen?

Pontus: Självklart vill man vara med och bidra med pinnar men huvudsakligen så vill jag att vi vinner och kniper andraplatsen. Mål och assist får komma som en bonus, så länge jag är maskin så är jag nöjd.

Pelle: Det är inget jag tänker på, jag försöker bara jobba på så hårt som möjligt och hjälpa laget på bästa sätt. Det viktigaste är att vi gör en bra match som vi vinner och på så vis avancerar upp på en andraplats. Då är jag nöjd!

Vad kommer avgöra till er fördel?

Pontus: Vår energi, vårt försvar med vår målvakt ”Törnis” i spetsen och våra dödliga omställningar samt vår tendens att växa i stora och viktiga matcher kommer att avgöra till vår fördel.

Pelle: Det som kommer avgöra matchen till våran fördel är att vi har en väldigt bred trupp med många olika spelare som kan gå in och leverera och avgöra matchen. Samt att vi alltid jobbar och sliter för varandra i 60 minuter. Tillsist har vi även en målskytt utöver det vanliga, vid namn Kevin Haglund.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar