JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Abrahamsson/Arvidsson: ”Larsson får sköta sitt”

Både Hagunda och Falun är klara för slutspel i B-gruppen, där Sirius toppar i nuläget. Chanserna att ta förstaplatsen och därmed skaffa sig en fördel, den finns fortfarande kvar och det är mycket som står på spel i kvällens match. Såhär säger Felix Abrahamsson och Anton Arvidsson inför fighten.

Chansen på förstaplatsen finns fortfarande med två matcher kvar. Är det den platsen ni siktar på eller är det slutspel överlag som är fokus?

Felix: Det är klart det vore kul att vinna gruppen, en enorm fördel man inte hade tackat nej till. Samtidigt är vi väl nöjda med att ha tagit oss till slutspel.

Anton: Eftersom vi redan är klara för slutspel så är vårt mål nu i slutet att ta förstaplatsen eller iallafall att knipa andraplatsen så att vi får en hemmafördel i slutspelet.

Jonas Larsson, en av spelarna man hoppas mycket på i Falun. Foto: Eva Ohlström.

Ni kommer från olika förutsättningar sett till senaste matchen. Hur är läget i truppen?

Felix: Vi kommer från ett rejält nederlag efter förlusten mot Håsta, till helgens matcher har vi ett gäng spelare borta av ett gäng olika anledningar. Stämningen är fortfarande bra.

Anton: Vi gjorde en bra match senast i vinsten mot Rasbo så formen känns bra och det är en positiv stämning i laget.

Om man ser till statistiken så har ni noterats för ungefär lika många mål, samt släppt in likvärdigt. Ser ni några likheter som ni har med era motståndare i spelet?

Felix: Vi spelar inte jättelikt vad jag vet. Om jag inte missminner mig så gillar Falun att hålla i bollen, menas vi går rakare mot mål.

Anton: Om jag ska va ärlig så har jag dålig koll på Hagunda, men det jag kommer ihåg från sist var att vi ägde mycket boll medan Hagunda backade hem och väntade på kontringar.

Vad kommer krävas av er för att ta tre poäng?

Felix: För att vi ska ta hem vinsten krävs bättre inställning från varje spelare i laget. De flesta av våra förluster beror på dålig inställning och dålig energi. Senaste matchen mot Falun var jämn på resultattavlan i två perioder, det gäller att ta tidigt initiativ.

Anton: Att alla gör sitt jobb fullt ut och att u19-Larsson sköter sitt 😉

Hagunda, förlorade senast och vill nu siktar på en ny seger. Foto: Eva Ohlström.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar