JAS-bloggen
Intervjuer

Ställs mot topplaget: ”Otroligt duktiga”

Herrestad står som hemmalag i säsongens sista JAS-match när man tar emot topplaget Partille i en tuff drabbning. Alexander Kronenberg delar med sig av tankarna inför sista matchen.

Sista matchen, chansen på slutspel är borta och ni möter gruppettan. Hur går tankarna inför match?

Såklart tråkigt att chansen för slutspel är borta, men för att vara vårt första år i JAS tycker jag faktiskt det har gått förvånansvärt bra! Partille är otroligt duktiga men vi ska såklart försöka få med oss ett bra resultat och bara försöka ha roligt!

Partille har både poäng och målmässigt gått som tåget, något som ni fick bekänna i första mötet. Hur ska ni få stopp på maskinen?

Förra matchen mot Partille hade vi endast åtta utespelare som sedan blev sju på grund av ytterligare skada. Nu med fullt lag ska vi försöka göra ett tappert försök att få ett bra resultat med oss hem!

Att möta ett topplag är alltid tufft. Hur pratar man inför matchen för att få till rätt laddning och inställning till matchen?

När man möter ett lag som på pappret skall vinna över dig så tror jag det är oerhört viktigt att bara försöka tänka bort favoritskapet och istället fokusera på vad vi ska göra rätt i vårat eget spel i första hand!

Om vi ser till den förväntade matchbilden. Hur tror du den kommer se ut och om du skulle få önska, hur ser den ut då?

Med all sannolikhet som kommer Partille ha det mesta bollinnehavet och vi kommer nog få leva på en del kontringar med ett par etablerade anfall här och där. Men såklart om jag själv hade fått välja så hade det absolut inte skadat om matchbilden ändrats så vi fick äga mycket boll vilket jag tycker vi har varit oerhört bra med i år!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar