JAS-bloggen
Intervjuer

Dalen vill ha revansch i derbyt: ”Bättre lag än senast”

Dalen förlorade i senaste omgången, borta mot Sundsvall, en nyckelmatch där man vid seger, hade skapat sig goda förutsättningar att kunna nå slutspel. – Som kanske inte har framgått åkte vi till Sundsvall med tio spelare, varav en blev skadad (jag). Så vi fick rulla på få spelare och fick väl möjligtvis inte ut max av vår kapacitet. Vi går in med känslan av att avsluta JAS-serien på bästa sätt. Chansen för att gå vidare finns ju också. Skulle resultaten slå in skulle det ju vara riktigt tråkigt att veta att man inte gav allt och tog chansen, säger Dalens Hugo Englund till bloggen.

Nu väntar istället Umeå City, ett derby där just City har chans på slutspel fortfarande då man i nuläget placerar sig på en tredjeplats. – Jag tror på att det kommer vara en riktigt het och tight match. Högt tempo med mycket känslor.

Första fighten som avgjordes tidigare under säsongen, den gick till City med klara 8-2 tillslut. Nu är det Dalen som hoppas kunna få revansch. – Sedan denna match har vi blivit bättre som grupp och känner varandra bättre. Vi har även fått in några giftiga nyförvärv, framförallt Niclas brohlin-Ljung, som verkligen gjort stor skillnad i lagbygget. Vi är helt enkelt ett bättre lag än senast. City har dessutom det mesta att förlora vilket kan generera lite nervositet och förhoppningsvis kan vi utnyttja det.

Vad talar för att ni vinner matchen?

– Vi kommer vinna idag för att vi är extremt revanschsugna efter förlusten mot Sundsvall. Matcher mitt i veckan är dessutom vår grej och i vår hemmaborg Musköten är vi väldigt starka och fyllda med självförtroende. Det är inte lätt att slå oss där. Vi vinner med 5-4, Erik Wikner avgör med ett rungande slagskott från halvplan!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar