JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Lindfors/Berggren: ”Ser lika på alla matcher”

En match med något olika förutsättningar stundar i C-gruppen där redan klara gruppsegraren Rönnby kan spela utan press, samtidigt som Hagfors behöver poäng. Såhär säger Rebecka Lindfors och Amanda Berggren inför.

Ni sitter båda i olika sitser inför den här matchen då ni i Rönnby är klara gruppsegrare, samtidigt som Hagfors jagar viktiga poäng i kampen om slutspel. Kommer det spegla sig i matchen vilka som har mest att spela för?

Rebecka: Hagfors har ju självklart lite mer morot i den här matchen, men vi ser lika på alla JAS matcher och tänker inte gå ner något bara för att vi är klara.

Amanda: Det är klart Rönnby vill gå ut för att vinna matchen. Men jag tror vi kommer gå ut extra taggade imorgon då vi vet hur viktig match det är.

Ni har redan stött på varandra en gång under hösten. Vad är det för lag ni ställs mot och vad behöver ni se upp med?

Rebecka: Hagfors har bra bredd med en jämn och stark trupp, men även några som kan avgöra matcher. Vi ska väl försöka att inte tänka för mycket på deras spel, utan göra det vi är bra på samtidigt som vi kanske ska ha lite koll på Amanda Berggren som är en teknisk forward.

Amanda: Rönnby har många skickliga spelare och är ett bra spelande lag som är väldigt jämna. Det är nog viktigt att vi ligger på direkt, framförallt på Jonna Sjöberg som gärna gör det där extra.

Nu när era förutsättningar är väldigt olika inför match. Kommer det bli någon stor förändring i hur ni kommer försöka få matchbilden att se ut?

Rebecka: Jag tycker vårt spel har fungerat väldigt bra under säsongen, så inga större förändringar från oss. Vi ska bara fortsätta att köra som vi gör nu och ha kul på plan.

Amanda: Nej vi kommer bara köra på som vanligt, inte tänka för mycket utan spela vårat spel så som vi kan.

Vem avgör matchen?

Rebecka: Izabell Roos.

Amanda: Mathilda Jansson.

Rönnby som redan inför matchen är klara gruppsegrare. Foto: Felicia Setthammar.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar