JAS-bloggen
Intervjuer

Siktar på revansch: ”Låter dom inte slå oss igen”

Örnsköldsvik har en tuff uppgift framför sig när man ställs mot Dalen på bortaplan i en av gruppens sista matcher. Umeålaget som inför matchen placerar sig på en andraplats och för Örnsköldsviks del så handlar det om placeringar. – När det är placeringsmatcher är det klart man blir mer taggad för man vet ändå att det gäller något. Personligen blir jag väldigt nervös, vilket gör att jag blir mer taggad. Vi som lag brukar också vara nervösa, men det omvandlar vi snabbt till fokus när matchen närmar sig, säger lagets Emma Sparf till bloggen.

Det är andra gången man möter Dalen och när man hade hemmaplan under hösten, då förlorade man tillslut med 3-6. – Vi måste skjuta mer på mål, vilket vi haft svårt att med i alla matcher. Vi har väldigt bra skyttar, men vi utnyttjar dem inte. Det ska vi se till att göra idag för att ta de tre poängen.

Emma är född 00, vilket även många andra spelare i truppen är och det är ett ganska ungt lag överlag som Örnsköldsvik har använt sig av under JAS-gruppspelet. – Vi har väl mest försökt få ut mycket lärdom av hur det är att spela på en högre nivå. Sedan har vi väldigt många unga spelare, men det är väl för att dom är väldigt duktiga och klarar ändå av motståndet på ett såpass bra sätt.

Är ni missnöjda med årets säsong?

– Jag tror inte någon är missnöjd, vi har varit väldigt duktiga som lag och gjort det vi kan. Självklart har det inte gått som vi velat i alla matcher, men det är så det är. Jag personligen är väldigt nöjd över vårt lag, vi är sådana vinnarskallar och har kämparglöd allihopa.

Vad gör att ni tar tre poäng mot Dalen?

– Det som kommer göra att vi tar tre poäng är att vi inte kommer tillåta dem att vinna mot oss igen. Vi vet hur de spelar och vi vad som krävs nu för att vi ska kunna vinna.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar