JAS-bloggen
Intervjuer

Klara för Festen på nytt: ”Spelar som ett lag”

Inför torsdagens match borta mot Warberg, så var det just Warberg som kunde förstöra Pixbos chanser till att bli klara för Innebandyfesten då ettan från D-gruppen, går direkt dit. Pixbo gjorde dock vad man skulle och vann med klara 2-7 till sist där siffrorna talade sitt tydliga språk. – Resultatet motsvarar matchen relativt bra. Vi hade en del farliga chanser i början av matchen som vi inte fick in så det hade kunnat bli fler mål från vår sida. Bortsett från det är resultatet helt rätt, säger Pixbospelaren Moa Rylander till bloggen.

Moa Rylander stod för fyra poäng i segern. Foto: Christofer Axelsson.

Pixbo inledde årets gruppspel med att kryssa mot Lindome. Därefter har laget gått som tåget och inkasserat enbart segrar. En stigande form med andra ord. – Eftersom vårt lag kommer från fyra olika lag så hade vi det svårt med lagsammanhållningen i början och vi spelade heller inte som ett lag. Detta har blivit mycket bättre med varje match som har gått, så vi har en kurva som går uppåt!

Warberg var under ett tag uppe som serieetta i tabellen, men efter förlusten mot Lindome så klev Pixbo upp i topp och Lindome är alltså enda laget som lyckats ta poäng av det röd/vitrandiga laget. – Jag tycker det lag som har bjudit på bäst motstånd är Lindome. Med vår enda match utan tre poäng och en vinst med 4-2, är matcherna mot Lindome de som är svårast.

Vad har ni gjort bäst under gruppspelet, som du ser som en styrka i ett slutspel?

– Det som kan vara en styrka för oss är att vi spelar som ett lag. Allt vi gör på planen gör vi som ett lag och det är därför vi har gått obesegrade ur gruppen.

I och med segern så är Pixbo klara för Innebandyfesten.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar