JAS-bloggen
Intervjuer

Gruppettan tog storseger: ”Väldigt förvånad”

Sirius kunde idag befästa sin position som serieledare i B-gruppen när man tog emot Sandviken på hemmaplan. Ett lag som aspirerar på slutspelsplatserna, men idag blev det heal 16-3 till hemmalaget från Uppsala. – Man vart väldigt förvånad hur lätt det var där ute idag. Trodde på en hårdare match på förhand om man kollar på tabellen, säger Sirius Simon Wiström till bloggen.

Sandviken som även spelade match i division 1, saknade bland annat Filip Lindberg, Gustav Wanke och Kenny Rådberg, en tung trio som har viktiga roller i Sandviken. – Jag visste att de har några riktigt bra, men visste inte innan matchen att de inte var med. Så la ingen stor fokus på det, utan det är bara gå in och köra, oavsett vilka man möter.

3-1 efter den första perioden, förvandlades till 10-1 efter den andra och det var ett Sirius som fortsatte tugga på matchen igenom. – Det jag kände idag var att vi fortsatte spela en offensiv innebandy under hela matchen och att det lönade sig idag. Sen var det inte så mycket försvar idag, så bra att vi vågar trycka på under hela matchen.

En sån här stor seger, ger det något i slutändan och vad kan ni ta med er?

– Som jag sa innan. Om vi ska ta med oss något så är anfallsspelet riktigt bra idag, forsätter det så kommer det bli bra i slutändan. Vi måste fortsätta jobba lite hårdare i försvaret så att vi inte släpper in bollar via slarv, men tror det kommer gå bra om vi fortsätter som vi gjorde idag.

Hela 16 gånger om fick Sirius fira mot Sandviken. Foto: Eva Ohlström.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar