JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Schantz/Hellström: ”Fighten med största rivalitet”

Helgen var fylld med toppmöten och igår var det ett Örebroderby som avgjordes. Idag väntar nästa toppmöte när Farsta tar emot Djurgården på hemmaplan. Såhär säger backgiganterna, Johan Schantz och Adam Hellström inför match.

Ettan mot tvåan. Är detta matchen man ser fram emot, eller finns det större rivalitet och känslor i andra matcher?

Johan: Jag personligen dagens match är fighten med störst rivalitet, många ansikten man känner igen och spelat mot i flera år och det är alltid lite extra kul.

Adam: Absolut, en seriefinal vill man alltid spela. Med tanke på hur stor rivaliteten har blivit mellan oss så tror jag det kan bli mycket känslor. Det är en kamp om Vilka som är bäst i Stockholm.

Visst är Salem ett motstånd som vi har lite rivalitet mot också, men nu när hajarna ifrån Farsta har kryddat lite extra ifrån det senaste mötet så tror jag på en tungt fight och att rivaliteten höjs ännu mer. Vi är otroligt revanchsugna från senast!

Första matchen lagen emellan blev en dramatisk historia, 6-7 till Farsta efter ett sent avgörande. Vad minns ni av denna matchen?

Johan: Jag tycker det var en trött och tempolös match, den vart händelserik och rolig för oss till slut iallafall, ganska hetsigt också. Tycker egentligen inte att något av lagen kom upp i en hög nivå alls.

Adam: Minns att vi var bedrövliga! Resten minns jag inte :).

Det är fyra lag som gör om slutspelsplatserna. Vilka tre lag tror ni går vidare?

Johan: Allt kan hända och alla matcher ska spelas innan jag utrycker mig 100% men jag skulle tro att Farsta, Djurgården och Salem går vidare.

Adam: Vi går för att bli gruppetta, sen tror jag Farsta som tvåa och hoppas faktiskt Huddinge tar den sista platsen.

Om vi ser till just denna matchen, vad tror ni det kommer bli för typ av match?

Johan: Jag tror det kommer bli en betydligt mycket bättre match än vad vi såg sist, kommer bli svängigt och mycket bra tempo.

Adam: Det kommer vara en fantastik innebandymatch tror jag, med mycket fart och finess. Två bra målvakter och några sköna sevärda spelare på plan som kan bjuda på det mesta. Till exempel Simon Götz.

Missa inte att matchen livesänds ikväll!

https://farstaibk.solidtango.com/live/jas-farsta-ibk-djurgardens-if-ibs

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar