JAS-bloggen
Intervjuer

Tre raka efter ny röst i båset: ”Lovat svärmor att komma på besök i Växjö 8-10”

Joacim Bernvid är till vardags huvudtränare i Lindås A-lag, där han assisteras av sin bror, Mattias. Sedan tre matcher tillbaka så har duon även klivit in och tagit över ansvaret i föreningens JAS-lag efter Diego Wijkander. Sedan man klev in i båset, har det nu blivit tre raka segrar för Lindås, som därmed är uppe på en andraplats i I-gruppen. – Majoriteten av våra JAS-spelare ingår i A-truppen vilket gjorde det enkelt att implementera stora delar av vår spelidé vi jobbar med där. Men framförallt beror det på att vi har en otroligt kompetent spelartrupp som kan prestera en fantastisk innebandy, säger Bernvid till bloggen.

Förutom en seger mot Mölndal, så kunde man i helgen besegrade både Halmstad och därefter toppkonkurrenten Warberg på bortaplan. – Jag är imponerad av flera spelare i Warberg och hur man på egen hand tar sig till farliga lägen. De spelar fysiskt och med högt tempo. Samtidigt ser jag mer linjer i vårt spel och tydligare kombinationer.

Matchen vann man tillslut med 6-8, där rycket kom i den tredje perioden, där man vände ett 6-4 underläge. – De tar mycket avslut, menas vi skapar förre, men mer kvalificerade lägen. Tycker det blir avgörande i slutändan.

Lottningen inför slutspelet har kommit. Något lag du gärna ser att ni undviker?

– Tycker man ska kunna slå alla lag för att anse sig vara bäst i Sverige. Ska vi gå hela vägen spelar det därför ingen roll i vilken ordning motståndarna kommer.

Målsättningen då? Jo, den är glasklar för Lindås och Bernvid.

– Lovat svärmor att komma på besök i Växjö 8-10 april.

Lindås tog en tung skalp i helgens match mot Warberg efter en sen vändning. Foto: Helmuth Subiabre.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar