JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Pernsteiner/Göthberg: ”Han drar två gubbar”

I G-gruppens toppskikt är det fortsatt jämnt och flertalet lag som aspirerar på slutspelsplatser. Idag tar Fagerhult emot Vöikers på hemmaplan, ett Vöikers som söker revansch efter förlusten hemma mot Fagerhult. Såhär två av spelarna, Alexander Pernsteiner och Felix Göthberg inför matchen, där Pernsteiner inte kommer till spel på grund av en krånglande tumme.,

G-gruppen har växt ut till en av de mest spännande matcherna då det är jämnt om slutspelet. Vilka tre når slutspel?

Alexander: Det är många bra och jämna lag i gruppen som man kan se i tabellen, men tror att vi tar en slutspelsplats, JIK och den sista platsen kommer det fightas mer om!

Felix: Precis som du säger är det en grupp där det är många spelande lag, det har hittills varit en jämn serie och alla matcher har varit svårspelade. Eftersom gruppen är såpass jämn är det svårt att säga vilka som kommer nå slutspel, men jag tror det blir en riktig fight hela vägen in till sista matchen.

7-9 till Fagerhult i den första matchen. Vad minns ni av den fighten?

Alexander: Bra match offensivt från vår sida, sen har vi en av våra sämsta matcher defensivt just den matchen. Annars en rolig match med mycket mål, kul.

Felix: Vi började matchen svagt med ett tidigt underläge, det var en jämn och fartfylld match med mycket kontringsspel. Vi förlorar matchen pga våra åtta st utvisningar. Ny match imorgon och vi är revanschsugna.

Vad i ert eget spel, anser ni vara era styrkor som kommer avgöra fighten till er fördel?

Alexander: Vår defensiv och att vi spelar som ett lag.

Felix: Vi kommer att spela vårt spel idag och vi har väldigt bra lagmoral som hjälpa oss genom hela matchen.

Vem kommer iklä sig rollen som matchvinnare om det är tight i slutskedet?

Alexander: Tror faktiskt Tobbe Zälle kommer att bli matchvinnare så het som han är för tillfället! Drar två gubbar och trampar upp den i den sista nätmaskan;)

Felix: Blir det tight i slutet kommer Andre Johannesson dra sin gubbe och sätta den i bottre.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar