JAS-bloggen
Sammanfattningar

Dag ett i Finland med U19-landslaget

I skrivande stund så befinner sig våra U19-landslag i Finland för att spela Finnkampen. En av dem som återfinns i damernas trupp är Josefine Wålinder, till vardags i Pixbo Wallenstam. Såhär sammanfattar hon fredagen.

Hej, här kommer en liten uppdatering ifrån Finland! Vi startade dagen tidigt imorse med promenad och frukost, sedan begav vi oss till dagens första träning. Vi spelade för det mesta 5 mot 5 på träningen för att allas nerver skulle släppa lite inför imorgon då vi har den första matchen mot Finland men även för att spela ihop oss i våra femmor. Efter det var de tillbaka till hotellet för att äta lunch och vila inför den andra träningen.
På den andra träningen var det mer fokus på power play och boxplay även frislag. Så det var lite mer finslip inför matcherna. Efter träningen var det tillbaka för att äta. Senare på kvällen var det dags för fotografering. Efter det var det samling då vi gick igenom laget inför morgondagen! Sedan var det godnatt så att vi är pigga och taggade för imorgon!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar