JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Bäverhag/Angelbratt: ”Ska inte underskatta Sävedalen”

Marstrand ställs mot Sävedalen i H-gruppen, en match som handlar mest om placeringar, men även att få med en skön känsla in i avslutningen. Såhär säger Melker Beverhag och Simon Angelbratt inför drabbningen.

Matchen handlar egentligen bara om placeringar. Finns det någon annat bakom, eller är det risk att det blir avslaget?

Melker: Vi kommer gå för att vinna matchen, inget snack om saken!

Simon: Placeringen för vår del är inte det vi fokuserar på först, vi vill åka dit, göra en bra match och sedan vinna matchen och sedan tar vi det därifrån.

Den första matchen gick till Marstrand med 7-2. Vad tar ni med er från den matchen/Behöver ni förändra sedan den matchen?

Melker: Vi kommer spela som vi alltid gjort, med farten och intensitet. Bara för att vi vann förra matchen betyder inte att vi ska underskatta Sävedalen och tro att vi bara kan gå dit och vinna matchen, vi måste jobba för det!

Simon: Från den matchen tar vi med oss att vi måste vara med enda från start och orka spela till 100 procent hela matchen ut. Annars blir det lätt att det rasar in mål från deras sida.

Vad behöver ni se upp med hos era motståndare?

Melker: Det vi ska se till att hålla extra koll på är Sävedalens instick in framför vårt mål där dom är väldigt vassa.

Simon: Vi behöver först o främst se upp för deras snabba spel samt snabba spelare, dock har vi själva ett par snabba spelare och kan lätt få till ett bra spel och måste därför utnyttja detta.

Vad kommer avgöra för er fördel?

Melker: Våran fördel är att vi inte har några individualister som gör allt jobb, utan alla gubbar spelar på en bra, hög och jämn nivå.

Simon: Det enda som avgör för vår fördel är vår laganda och lagkemi, inget lag slår oss på den fronten. Så länge vi vill kan vi.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar