JAS-bloggen
Intervjuer

Slog obesegrade topplaget: ”Har blivit mer samspelta”

Rönnby hade tills dagens match mot Karlstad, gått obesegrade i damernas C-grupp, men idag ville hemmalaget annat och vann tillslut med 4-2. Frida Swahn, en av Karlstads viktigaste spelare, stod för tre poäng i segern och säger såhär efter.

Första laget att slå Rönnby. Vad är ditt helhetsintryck av matchen?

Jag tyckte matchen var bra och rolig att spela. Vi hade spelet hela matchen, men Rönnby skapade några farliga målchanser som vi bjuder lite på tycker jag.

Ni var i ledningen matchen igenom precis. Kändes det som att ni hade kontroll, trots att det rent resultatmässigt var jämnt?

De backade hem väldigt mycket, men i slutet så började de trycka på så vi blev lite stressade, men i helhet så var det inget snack om vilka som skulle ha med sig tre poäng idag.Vi har det alltid tufft mot Rönnby men idag visste vi att det var en match vi var tvungna att vinna.

Den första matchen mot Rönnby slutade med 7-2 förlust. Vad tycker du att ni förbättrat under seriens gång?

Jag tycker att vi har blivit mer samspelta, de flesta var nya för varandra i början av säsongen men nu så har vi byggt upp ett spel som fungerar bra.

Är det någon spelare som du tycker lyfter sig lite extra i matchen?

Jag tycker att Kajsa i mål gör en väldigt bra match. Även Maia och Robyn gör en stabil insats på backen. Men tyckte hela laget var bra idag!

Karlstad kunde fira mest idag och därmed behålla drömmen om slutspel vid liv. Foto: Christofer Axelsson.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar