JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Ivarsson/Bergemyr: ”Kämparglöd avgör matchen”

Lindome tar emot Warberg hemma i D-gruppen, två lag som i allra högsta grad aspirerar på slutspel. Lindome söker revansch efter förlusten i höstas och såhär säger Sally Ivarsson och Jonna Bergemyr inför matchen.

Första mötet vann av Warberg med 3-2. Vad minns ni av den matchen?

Sally: Jag kommer ihåg att det var en spännande match med två kvitteringar. Jag kommer även ihåg det som en av mina, och även lagets, lite sämre matcher då jag inte var tillräckligt fokuserad och taggad.

Jonna: Det var en jämn match som vilket lag som helst av oss kunde vunnit. Lindome är ett duktigt lag med många bra spelare. En match som denna är roligast att spela, då det är jämt hela tiden.

Ni ligger båda på platser som innefattar ett slutspel. Är det slutspelet som har varit målet under hela säsongen?

Sally: Ja självklart, men det är ju inte bara slutspel som är kul utan matcherna dit.

Jonna: Vi gick in i säsongen utan att egentligen veta något om motståndet. Vi har haft som ”målsättning” att ta en match i taget och se vart det räcker.

Det skiljer en hel del poäng ner till lagen som ligger utanför slutspelsplatserna. Finns det någon risk att man blir ”nöjd” när man har en slutspelsplats inom räckhåll?

Sally: Självklart finns den risken. Jag själv faller ofta för den då jag slappnar av alldeles för tidigt. Allt man kan göra är att fokusera själv och peppa laget.

Jonna: Vi är inte nöjda innan serien är slut och vi känner att vi gjort jobbet i ALLA matcher.

Vad tror ni kommer avgöra matchen?

Sally: Fokus och kämparglöd kommer avgöra denna matchen. Varberg är ett riktigt duktigt lag vilket vi vet sen förra mötet. Jag tror därför att vi kommer vara mer taggade denna matchen och då kanske matchen blir ytterligare lite mer spännande

Jonna: Det lag som gör flest mål vinner ;). Kommer bli en tuff match och krävs hårt jobb från start till slutsignalen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar