JAS-bloggen
Intervjuer

Spelare med division 1-rutin väljer Salem: ”En utpräglad poängspelare”

Elias Lunnestad, född 1998, hade Tumba som sin tidigare klubbadress där han bland annat noterats för fem poäng på 13 matcher i division 1. Nu väljer Lunnestad att ta steget över till Salem för att konkurrera om speltid både i klubbens JAS-lag samt A-lag. – Jag ser att Salem är en bra förening där jag kommer utvecklas mer, säger Lunnestad till bloggen.

I Tumba blandade Lunnestad alltså spel i division 1, men spelade även i en HJ-serien där han har gjort över 30 poäng på tio matcher. Ändå väljer han nu att byta klubb. – Det finns ett bra JAS-lag och HJ1 lag i Salem, plus att man har ett jäkligt intressant och vasst A-lag i allsvenskan.

Hur mycket har du följt Salem denna säsong, vad vet du om dem?

– Har kollat på en del A-lags matcher men JAS laget har jag inte sett spela men dom går bra i serien! Det finns många bra spelare som imponerat på mig.

Lunnestad är alltså en offensiv kraft sett till hans poängskörd och det är där han vill bidra. – Jag vill bidra till ännu fler segrar, just genom att producera poäng.

Vad har du för mål i Salem?

Att komma in i laget och utveckla alla mina egenskaper nu under våren.

Lunnestad, här i Tumbas röda tröja, blir ett spännande tillskott i Salems lagbygge. Foto: Patrik Douhan.

Nicklas Hedstål, tränare för Salems A, samt JAS-lag, säger följande om lagets nyförvärv: – En jätte talangfull junior som med hårdare och bättre träning kommer utvecklas starkt. En utpräglad poängspelare som både är en framspelare och målskytt.

Kommer vara en stor del i vårt JAS-lag för att kunna ta oss till Innebandyfesten i första hand men på sikt, när är upp till han själv att visa, konkurrera om en plats i allsvenskan. Otroligt nöjd med detta nyförvärv!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar