JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Rydbeck/Lindberg: ”Haft lite nya ansikten på träningarna”

Hemma i Håstaholmen så tar Håsta emot Sandviken. Inför matchen så innehar Sandviken fjärdeplatsen i gruppen, men lagom bakom skuggar tätt och även Håsta, som finns ett par platser ner i gruppen, har chans på slutspel. Såhär säger Håstas Johan Rydbeck och Sandvikens Filip Lindberg inför matchen.

Möte nummer två mellan er, vad minns ni av första?

Johan: Vi tog ledningen tidigt i matchen, jag minns att grabbarna var enormt taggade, men vi orkade inte hämta tillbaka underläget som vi fick i andra perioden och vi åkte tyvärr hem utan poäng. I övrigt så minns jag inte så mycket från den matchen.

Filip: Den första matchen har jag inte sånt stort minne av men tror att matchen var rätt jämn. Inte vår bästa match men lyckas tillslut vinna matchen, en dag på jobbet.

Drömmen om slutspel lever för båda lagen, hur viktig ser ni just denna matchen?

Johan: Alla matcher nu på slutet är såklart viktiga matcher, det kommer krävas av oss att ta så många poäng som möjligt nu för att nå en slutspelsplats.

Filip: Denna match är som sagt väldigt viktig för båda lagen eftersom serien är väldigt jämn och alla kan slå alla känns det som, en nyckelmatch helt enkelt. Alla poäng är viktiga men nu när vi närmar oss slutet blir de såklart extra viktiga.

Ni kommer från varsin förlust senast. Hur är formen i laget?

Johan: Enligt mig ser formen i laget bra ut, vi har haft lite nya ansikten på träningarna och det har varit en moralhöjare. Vi är enormt revanschsugna. Hemmafördelen kommer att ge oss kick och som sagt är vi riktigt sugna på 3 pinnar.

Filip: Jag känner att vår form är god i laget, förlusten senast mot Borlänge har vi lagt bakom oss och nu laddar vi för att göra en betydligt bättre match mot Håsta och slutligen ta med oss 3 poäng hem. För att hänga med i toppen av tabellen är vinst ett måste!

Sett till statistiken är Håsta ett av lagen som bjuder på målsnålaste matcher, där ni i Sandviken har det tvärtom. Hur kommer denna matchen se ut?

Johan: Det kommer bli en jämn kamp, heta känslor och ett högt tempo. Vi har mött varandra några år nu och det är alltid lika kul att möta Saik.

Filip: Båda lagen kommer vara taggade inför denna match och göra allt för att knipa 3 pinnar. Tror matchen kommer innehålla mycket fart och känslor samt chanser åt båda hållen med få mål. Jag själv känner mig otroligt laddad, alltid kul att möta Håsta ;).

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar